On the road again.

Måste börja med att kommentera gårdagens konsert med Carola. Jag kan inte vara mer nöjd än vad jag är just nu. Hon var så grymt bra, och mycket tack vare en galen publik så blev det en riktig feststämning när hon dammade av sina gamla hits. Ska jag försöka komma på något negativt – vilket blir svårt – så är väl det enda att det var alldeles för mycket medleys i stället för hela låtar. Detta skulle ju trots allt vara en ”bäst av mig show” och då hade det varit roligare att få höra låtarna i sin helhet och kanske lite mer mellansnack om karriären och låtarna i stället för det typiska Carola-svamlet. Antar att det är tidsbristen som spelar roll där men ändå.

Ska försöka få lite bilder av älskling senare och lägga upp här tänkte jag, men just nu sitter vi i bilen och är på väg upp till Värmland. Vi åkte redan halv sex i morse så har kommit en bra bit på vägen. Ser fram emot några lediga dagar i lugnet hos familjen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.