Sega ostkrokar och en p-rulle.

Kul kväll igår! Och rätt låt vann mello! Även om jag personligen höll på annat så är jag övertygad om att vi har goda chanser till en topp 3 placering även detta år i ESC. Appstrulet ska vi inte prata om. Hade Måns inte vunnit så överlägset är jag tveksam till om inte SVT hade fått göra om hela röstningsbiten. Man undrar ju lite hur mycket detta påverkade dom andra artisternas placeringar?

Idag äter vi glass, käkar sega ostkrokar och kollar på Fifty Shades Of Grey. Jag blev helt till mig när jag såg att den fanns tillgänglig på nätet. Jag tillhör nämligen den ytterst lilla skaran av män – troligtvis bara bögar – som precis likt kvinnorna älskade böckerna. Jag sträckläste alla tre under två veckors semester i Kroatien och har längtat efter filmen sen dess. I morgon är det måndag igen. Fet suck på det va?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.