Godbitar från helgen.

Ännu en helg lider mitt sitt slut. Tacka fan för att den för en gångs skull har känts någorlunda lång. Fredagskvällen bjöd på spontantripp till Danmark där festligheter, några bar rundor och ännu flera shots väntade. Ja, spontana grejer brukar alltid vara roligast och denna gång var heller inget undantag. Klockan sju i lördags morse landade man lagom seg i kolan i sängen där större delen av dagen/kvällen också spenderades. Ingen press på att orka jobb dagen efter i ren söndagsanda, utan man fick alltså vara bakfull i fred.

Idag när det är söndag på riktigt har vi övningskört Skåne runt. Inte med mig utan med en vän, som är betydligt längre fram i sitt körkortstagande än vad jag är. Jag har legat lite lågt med det där ett tag. Kanske lite för länge?

Jag avrundar helgen med att febrilt söka efter en bra ny serie att sätta tänderna i. Hittar inget. Jag ser ett halvt avsnitt, men tröttnar snabbt. Några tips? Anyone?

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida