Födelsedagsfirande i värmen!

Igår firade vi Majkis (älsklings mammas syster) 60 årsdag här i underbara Teneriffa. Största anledningen till varför vi är här alltså. Överraskning med tårta och presenter på morgonen, paella till lunch och fin middag på kvällen. En kväll som sen avslutades på ett ställe som hette Crystals Palace där en rolig och fräck dragqueen underhöll oss. En klassisk gammal druga som säkerligen hållit på i åratal. Lite halvdan makeup och sådär ni vet. Dom är alltid roligast! Väldigt kul kväll. Idag skulle hon ha Tina Turner kväll så blir eventuellt ett återbesök.

Idag har det varit ett besök på stranden, igen. Solbrännan börjar ta vid. På vägen hem körde vi några stycken en runda minigolf. Nu blir det lugnt i ett par timmar. Det enda negativa med denna resan är att tiden går alldeles för snabbt. Vill inte hem! Ännu mindre när man läser om snö i vissa delar av landet, och regn och minusgrader. I skrivande stund och i denna värme är det svårt att ta in eller ens föreställa sig något annat än detta.

  


  
  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.