Men allvarligt, snö?!

Scrollar igenom Facebook flödet och ser hemska bilder i form av SNÖ hemma i Sverige?! Vad fan hände typ? Okej för att vi lämnade höst, regn och rusk när vi åkte men att komma hem till snö var väl inte direkt något jag såg fram emot. Sitter i skrivande stund, brun som en pepparkaka, i shorts och linne och fattar ingenting. Nu blev ju hemresan i morgon ännu mindre efterlängtad än vad den redan var.

Åter till värmen. Tillbaks på hotellet efter en dag på stranden. Njöt lite extra i havet idag. Lär ju dröja innan man får bada i det igen. Nu ska vi hyra något som ser ut som permobiler och åka runt i en timme eller två. Tydligen något populärt här på Teneriffa. Jätte många som åker runt i sådana här i stället för och gå. Kul eller bara konstigt? Jag vet inte.

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.