En bit av Värmland.

Och så var denna lilla blixtvisit över för den här gången. Ett besök i Värmland hos familjen tillsammans med älskling som i vanlig ordning går alldeles för fort. Man hinner inte med någonting förutom att sitta i bilen och köra fram och tillbaka mellan olika personer man ska träffa. Det blir liksom bara stressigt och lite halvdant. Skit tråkigt, men vid det här laget är jag rätt så van faktiskt. Det är som det är. Fått ätit lite julmat och öppnat fin fina julklappar så ska inte klaga.

Har faktiskt haft det mysigt. Även om jag åkt på en dunderförkylning som dämpat min ork en aning. Ni vet en sån där förkylning som sätter sig lite överallt så det känns som man har både feber, frossa, halsont och lite av varje. I stort sett alla i min närhet har varit dåliga den senaste tiden så det var väl bara en tidsfråga innan jag själv skulle åka på det. Jag har dämpat det med piller dessa dagar och försökt ignorera det, när jag egentligen kanske borde ha legat inomhus under täcket. Men det har vi inte tid med utan det får bli en annan gång. I juletider som dessa är det ett big no no att bli sjuk. Särskilt för mig som ska jobba hela julen..

Nu är det alltså hem till Malmö igen. Ett par timmars bilfärd för att sedan komma hem och börja hitta energi till julens jobbvecka alltså. Hurra!  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *