Fira på ni! Jag är verkligen inte bitter!

Det är säkert många av er som firar att ni går på lite jul ledigt idag. Så trevligt för er. Själv är jag hemma, slår in paket och dricker vin ur mina nya ur snygga vinglas. En julklapp ifrån storebror. Tack! Gynning Design börjar sakta men säkert ta över vårt hem i form av både kuddar, brickor, servetter, underlägg och nu till och med glas. Och jag älskar det!

Till skillnad från er så firar jag att jag faktiskt har sovmorgon enda till 19:00 i morgon kväll. Sug på den ni! Ja, jag ska jobba även denna jul. Det är lite det som är grejen på mitt jobb förstår ni. Jag följer med älskling en stund till Vellinge där årets julafton alltså äger rum på dagen. Sen åker jag in till Malmö igen och gör min plikt. Inte alls bitter. Verkligen inte. Julafton har aldrig varit roligare!

Vad gör ni? Äter er tjocka på julskinka och skrattar ihjäl er åt Gina DirawiSVT? Berätta! Förresten.. God Jul på er!

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *