Lugnet före stormen.

Ännu en ledig dag och absolut inget står på schemat! Jag börjar så smått få lite ångest över att dessa lata dagar snart är över. På torsdag är det jobb igen. Något jag inte ägnat en tanke på den senaste veckan.

Igår blev det en tur till Bokskogen med älskling, hundarna och en vän. Kan inte påstå att det var vidare skönt. Minusgraderna har nämligen hittat hit även ner till söder. Idag ligger det till och med lite snö på marken, hör och häpna. Efter det åkte vi hem och tittade på lite olika resealternativ till Thailand nästa vinter. En kombinerad smekmånad med 30 årsfirande för älskling kanske, vem vet? 😉 Är det någon som varit i Thailand? Vart bör man åka och vad bör man uppleva tycker ni? Jag har aldrig varit där och tycker det är så svårt att veta just VAR man ska åka. Nu hade ju vi ändå tänkt och resa runt såklart, men om man ska utgå från någon sorts bas liksom? Kom gärna med tips!

Btw! Följ mig på Snapchat (robinofficial14) och Instagram (robinstrandberg90) för mer kontinuerlig uppdatering och om det glesar allt för mycket här inne ibland! Puss.


  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida