Det är djuren som blir lidande.

Dagen lider mot sitt slut. Avrundar kvällen med lite mat älskling ordnat, samt mjukar upp kroppen i ett hett bad. Jag har haft en förjävlig nackspärr i sisådär en veckas tid som inte gett med sig helt förens idag. Jag fryser typ jämt (detta väder är inget för mig) och jag tror att jag gått och spänt mig för mycket, och därav en taskig nacke på köpet.

Mina tre små bebisar gillar heller inte den här plötsliga istid och snö. Var ute en sväng innan, och Malmö Stad är verkligen helt fantastiska som tänker så mycket på våra djur när dom saltar sönder gatorna. Förstår inte vad grejen med salt är? Använd grus? Promenaderna ute nu är inte roliga, och det tar några minuter sen skriker alla tre av smärta samtidigt som deras ben ballar ur och börjar krampa. Salva funkar inte, och skor finns det inte på tal om att mina skulle sätta på sig (har försökt). Ser att andra bloggare och hundägare skrivit om samma problem, så här har ni ytterligare en som är irriterad! Varför ska djuren alltid bli lidande?! Ett löjligt exempel tycker säkert många, men det är inte ni – och inte jag heller för den delen – som får smärta och spruckna tassar på köpet! Malmö Stad, gör om gör rätt. Använd grus!

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida