Behandlar normalt vinsten eller förlusten i livet

San Francisco 49ers tränare tror fortfarande inte på Trey Lances styrka

Den här säsongen har många NFL-lag skickat en ny quarterback för att spela, men San Francisco 49ers har inte gett den nya quarterbacken Trey Lance för många möjligheter att spela. Efter att Jimmy Garoppolo skadades och drog sig tillbaka från matchen placerade Kyle Shanahan fortfarande inte Trey Lance i startpositionen för quarterback. Faktum är att, att döma av prestandan hos de nya quarterbackarna som skickats av olika lag i ligan i år, är styrkan hos dessa spelare ganska stabil. Den mest kraftfulla är New England Patriots quarterback Mac Jones.

Trey Lance är andraplatsen i årets draft. Alla tror att Kyle Shanahan borde tro på spelarens styrka och låta honom delta mer i faktiska strider. Jimmy Garoppolo har varit skadad för ofta de senaste två åren. Om San Francisco 49ers vill ta slutspelet måste laget utveckla en gynnsam backup-quarterback. New England Patriots fattade ett avgörande beslut om quarterbackpositionen. Laget gav direkt upp Cam Newton för att hjälpa Mac Jones i positionen, men San Francisco 49ers har varit långsamma med att fatta ett avgörande beslut om quarterback-positionen.

Mac Jones har blivit en startande quarterback efter att ha tagit på sig New England Patriots Tröja. Sedan Trey Lance bar San Francisco 49ers Tröja har han inte fått lagets uppmärksamhet. Båda spelarna är utmärkta talanger i årets draft, men de är nu i ett annat tillstånd. Spelarens styrka är mycket viktig, men deras chanser är svåra att hitta tur. Mac Jones är mycket hedrad över att få ansluta sig till New England Patriots för att bli uppskattad av tränaren Bill Belichick. Spelare kan bara förbättra sina förmågor genom att samla erfarenhet i faktiska strider.

New England Patriots slog Tennessee Titans för sex raka segrar

Det senaste framträdandet av New England Patriots överraskade verkligen publiken, laget vann faktiskt 6 raka segrar. I den här omgången av spelet besegrade New England Patriots Tennessee Titans med 36-13, och de rapporterade äntligen sitt gamla konto om att förlora mot sina motståndare i 2019 års slutspel. New England Patriots återhämtade sig efter ett år av rättelse, och alla var tvungna att beundra Bill Belichicks tränarförmåga. Motståndaren till New England Patriots i nästa match är Buffalo Bills. Det är också dags att testa lagets verkliga styrka.

Sedan Mac Jones tog på sig New England Patriots Tröja har han tränats av tränaren Bill Belichick i alla aspekter. Mac Jones har gjort stora framsteg under ledning av Bill Belichick, och han har fått stor erfarenhet av faktiska strider. När Mac Jones först gick med i New England Patriots trodde han att han bara skulle vara en avbytarspelare, trots allt räckte inte hans kvalifikationer till. När Mac Jones bekräftades av laget som startande quarterback hade han mycket tur som hade denna nr 10-NFL Tröja. Han hoppas att han kan växa i New England Patriots.

Med samarbete mellan nya och gamla spelare återfick New England Patriots sakta styrkan. Bill Belichick tror att med spelarnas insatser kan laget återigen skapa en härlig era. NFL är ett spel som förlitar sig på styrkan hos alla spelare, och laget kommer inte att göra slut på önskan om seger på grund av bristen på någon av dem.

Chicago Bears besegrade Detroit Lions med två poäng

Chicago Bears besegrade Detroit Lions med två poäng. Huvudtränaren Matt Nagy lättade tillfälligt på nyheten om att han lämnade laget. Matt Nagy har vunnit titeln som bästa tränare tidigare, och han förväntade sig inte att vara i en tuff kamp efter att ha lett Chicago Bears. Chicago Bears saknar en utmärkt quarterback, men det är synd att Matt Nagy inte har odlat fram enastående talanger efter att ha gått med i laget i tre år.

Justin Fields är quarterbacken som just valts ut av Chicago Bears i år, och tränaren Matt Nagy guidar honom helhjärtat. Den unge quarterbacken behöver mer praktisk erfarenhet, så Matt Nagy gör sitt bästa för att ordna honom som en starter. Justin Fields levde inte upp till tränarens lära, och hans prestation i spelet har förbättrats mycket. Tyvärr skadades Justin Fields i matchen förra veckan, så backbacken Andy Dalton bar Chicago Bears Tröja för att förbereda sig för Thanksgiving-matchen.

Andy Dalton är fortfarande något bättre mot ared Goff, han vann en nyckelmatch för laget. Ared Goff som bär en Detroit Lions Tröja kan fortfarande inte ändra sin brist på styrka, och hans karriär är avsedd att inte gå för långt. Detroit Lions har inte vunnit någon match hittills, de blev det sista laget i ligan.

Den hårda kampen om NFL American League-lagen den här säsongen

Den största överraskningen för alla i den här omgången av NFL-spel är att Houston Texans slog Tennessee Titans. I den tidigare American League-rankingen var Tennessee Titans positiv nummer ett, medan Houston Texans var botten. Så alla visste resultatet av duellen mellan de två lagen, men när matchen slutade var deras resultat oväntade. Houston Texans är verkligen ett fantastiskt lag, de ger olika speleffekter till alla då och då. Fansen som bär Houston Texans Tröja kramar alla varandra glatt, de har alltid trott på lagets styrka.

Faktum är att Houston Texans presterade mediokert i den här matchen, men de stoppade sina motståndare fyra gånger för att få poäng. Tennessee Titans-spelarna var fortfarande på förlust efter matchen. De trodde att de lätt kunde besegra sina motståndare, men de förväntade sig inte att de skulle bli besegrade av andra. Tennessee Titans har alltid velat vinna Super Bowl de senaste två åren, men de har kämpat för att uppnå en stabil prestation. Vad är anledningen till att Tennessee Titans är i en sådan styrka? När de är starka är de starka, och när de är svaga är de också svaga.

Fansen som bar Tennessee Titans Tröja lämnade arenan besvikna. De förväntade sig inte att laget skulle förlora mot Houston Texans. Den firande ceremonin som de hade förberett för spelarna ställdes också in. Tennessee Titans misslyckades i det här spelet och missade det bästa tillfället att vinna fördelar. Det är fler och fler lag som tävlar om förstaplatsen i USA. Buffalo Bills har fallit till sjua och New England Patriots har tagit sig till trea.

Kansas City Chiefs prestationer har förändrats mycket

I dessa omgångar av NFL har American League-rankingen förändrats mycket. Både New England Patriots och Kansas City Chiefs har vunnit tre raka segrar, och laget har tagit sig från de tio bästa i rankingen till topplaceringarna. I Kansas City Chiefs seger med 41-14 över Las Vegas Raiders avancerade Patrick Mahome 406 yards och 5 touchdowns. Han har inte spelat en så bra prestation på länge. I det här spelet gjorde Kansas City Chiefs bredmottagare Tyreek Hill också 7 fångster för 83 yards och 2 touchdowns, och nära slutet Travis Kelce spelade en mycket bra prestation på 8 fångster och 119 yards.

Om Kansas City Chiefs kan prestera så bra i varje match kommer de definitivt att kunna ta sig vidare till slutspelet igen. Las Vegas Raiders förstörde sina positioner under den starka attacken från Kansas City Chiefs, och det var många misstag mellan spelarna. Las Vegas Raiders den här säsongen slutade som alla förväntade sig. Laget hade en segersvit i början av grundserien, och sedan spelade de sämre i de senare matcherna på schemat.

Fansen som såg matchen visade olika mentala tillstånd. De som bar Kansas City Chiefs Tröja jublade glatt, medan de som bar Las Vegas Raiders Tröja lämnade stadion med ett sorgset hjärta. Las Vegas Raiders som flyttar in på en ny stadion kan fortfarande inte förändra situationen. Under åren har laget försökt rekrytera framstående spelare att ansluta sig, men lagets prestation är fortfarande i ett dåligt skick.

Cam Newton tar på sig Carolina Panthers tröja nummer 1 igen

Den största överraskningen som NFL har fört med sig till publiken den här säsongen är Cam Newtons återkomst till Carolina Panthers. Cam Newton väljer fortfarande Carolina Panthers Tröja nr 1, han har fortfarande samma frisyr. Cam Newton hade en bra prestation i sitt första framträdande, och Carolina Panthers kan vara det bästa laget för honom. Cam Newton tänkte aldrig ta på sig den här NFL Tröja igen, men han var väldigt tacksam för lagets förtroende igen.

Carolina Panthers besegrade Arizona Cardinals med 34-10 och gjorde en fantastisk match. Cam Newton genomförde 2 touchdowns under matchen. Styrkan i Carolina Panthers har förbättrats den här säsongen, men efter att spelarna skadats i de tidigare omgångarna har även lagets rekord påverkats direkt. Cam Newton återvände till Carolina Panthers under denna speciella period, vilken typ av situation han kommer att tillföra laget.

Styrkan hos Arizona Cardinals sjönk avsevärt efter att huvudspelarna var frånvarande. Det är inte längre möjligt för Arizona Cardinals att upprätthålla ett rekord av fullständig seger. De har blivit tvåa i National League. För närvarande hoppas fansen att quarterback Kyler Murray kan komma tillbaka tidigt i Arizona Cardinals Tröja, och de hoppas att laget kan ta sig till finalen den här säsongen.


wordpress hemsida wordpress hemsida