Behandlar normalt vinsten eller förlusten i livet

Stefon diggs bästa kontring är att bli bättre

Omorganisationen av New England Patriots har gett Buffalo Bills en större chans att vinna första platsen i AFC, så Buffalo Bills kommer att använda flera villkor och Minnesota Vikings till varje pris i utbyte mot utmärkt utländskt övertagande stefon diggs. Stefon diggs handlades direkt till Buffalo Bills av teamet utan varning. Stefon diggs bär inte sin Minnesota Vikings Tröja nästa gång han spelar. Hur besviken han är över att laget faktiskt sålde honom som ett chip.

Minnesota Vikings är verkligen förvånad över att se stefon diggs som en affär, och många av lagets spelare är upprörda. Stefon diggs har gjort många ansträngningar för Minnesota Vikings. Jag trodde inte att det skulle bli så här. För att få stefon diggs att bära Buffalo Bills Tröja, erbjöd laget fyra utkast till alternativ. Så stefon diggs är fast besluten att kämpa hårdare för Buffalo Bills i framtiden.

De som inte vet hur man värnar kommer så småningom att bli det förflutna. Efter dessa dagar med tänkande vet stefon diggs att den bästa kontringen han kan få andra att ångra är att göra sig bättre. Buffalo Bills uppskattar stefon diggs så mycket att han är villig att kämpa för teamets största ära.

Minnesota Vikings som förlorade sina nuvarande spelare för framtida spelares skull

I NFL-världen ger spelare upp när laget säger att de ger upp. Stefon diggs, som tog över utanför stjärnorna, såldes direkt av laget. Han förväntade verkligen inte att laget skulle använda honom för handel. Denna Minnesota Vikings Tröja har bärs i många år och stefon diggs har alltid trott på den. Stefon diggs arbetar hårt för att laget ska behålla NFL Tröja.

Nyttiga talanger kommer att ge upp av laget, men ingen kan föreställa sig att utmärkta spelare också kommer att ge upp av laget. Stefon diggs handlades och många av lagets spelare blev besvikna. De förväntade sig inte att laget skulle fatta ett sådant beslut, så deras ansträngningar för laget i framtiden kommer att vara förgäves.

Även om Minnesota Vikings vann en första omgång nr 22, en femte omgång och sex omgångar av NFL Draft-konferensen 2020, förlorade han spelarnas förtroende och en stor outsider. Stefon diggs är en riskfri investering och dessa förslag till konventioner kanske inte kan välja bra spelare. Så människor tycker att Minnesota Vikings beslut inte är så klokt och det finns en risk att det inte kommer att lönas.

Tom Brady är fortfarande representant för Jersey 12

Tom Brady bytte lagets NFL Tröja, men antalet är fortfarande 12. Chris Godwin, som tidigare bar Tampa Bay Buccaneers Tröja nr 12, gav frivilligt upp nr 12-tröjan av respekt för Tom Brady. För första gången i NFL-historien har Tom Brady blivit ”Superman” i varje spelares sinne.

Chris Godwin är en 24-årig ung spelare som har bär nummer 12 sedan han gick på college. Så för 12-talet är dess betydelse också mycket värdefull. Men samhället är en mycket verklig värld, och dess värde är inte lika med Tom Bradys kommersiella värde för närvarande.

Tom Brady lämnade patriot, men han och Jersey är alltid tillsammans. Chris Godwin valde att ge upp nummer 12, men han var också glad att spela med Tom Brady. Jag tror att om Tom Brady väljer att gå i pension en dag, kommer Chris Godwin att bli nästa legend 12.

Vad kommer Greg Zuerlein att göra när han går med i Dallas Cowboys

Los Angeles Rams släppte flera utmärkta spelare den här säsongen. Vad blir det slutliga resultatet av lagets återuppbyggnad. Efter att Dallas Cowboys betalade högt pris för att hålla quarterbacken dak Prescott, introducerade laget också nya utmärkta spelare. Greg Zuerlein, som en gång bar Los Angeles Rams Tröja, gick med framgång i Dallas Cowboys och nådde också ett treårskontrakt värt 7,5 miljoner dollar med Dallas Cowboys.

Greg zuerlein anslöt sig tidigare till Los Angeles Rams med en 245 frisparkpoäng på 201, men förra säsongen gjorde han 33 frisparkträffar av 24. Även om den dåliga prestationen direkt fick Los Angeles Rams att ge upp Greg zuerlein, var Dallas Cowboys villig att ge möjligheter till visa sin explosiva potential. Greg zuerlein är stiligare i Dallas Cowboys Tröja, och fans tror att det förtroende som ges av Dallas Cowboys kommer att få honom att spela bättre.

Dallas Cowboys har för närvarande två spelare, så Greg zuerlein måste vara mer stabil och noggrannare än tidigare om han vill ha ett stabilt utseende. Denna säsong gjorde Dallas Cowboys ett bra utkast för försvarsteamet. Trots att laget rankade först i NFL har det inte vunnit Super Bowl Championship på många år.

Mamba mentalitet lockar direkt spelare till Philadelphia Eagles

Philadelphia är där Kobe Bryant växte upp, och Philadelphia Eagles är hans favorit NFL-team. Det finns många människor som beundrar Kobe Bryant, och många människor har förändrats på grund av Kobe Bryant. Darius Slay, som just gick med i laget, tog på sig Philadelphia Eagles Tröja på grund av Kobe Bryant. Darius Slay valde till och med lagets nr 24-NFL Tröja för Mamba-mentalitet, en av Kobe Bryants mest lojala fans.

Från år 2000 började Philadelphia Eagles in i publikens synfält långsamt, och laget kan få kvalificeringen för att komma in i slutspelet nästan varje säsong. 2004 nådde Philadelphia Eagles den slutliga Super Bowl-finalen, men förlorade 21-24 mot New England Patriots. Tretton år senare kom Philadelphia Eagles till finalen i superbollen, och deras motståndare är fortfarande New England Patriots. Efter den sista striden slog Philadelphia Eagles New England Patriots 41-33 i den 52: e Super Bowl. Detta är första gången som Philadelphia Eagles har vunnit superbunken, och fansen i hela staden jublade och firade.

Två år efter att ha vunnit det senaste Super Bowl Championship är Philadelphia Eagles fortfarande gynnat av många spelare. Darius Slay gick med i Philadelphia Eagles på ett treårigt kontrakt på 50 miljoner dollar, vilket gör honom till nr 1-spelaren på hörnvaktens inkomstlista. Vad gör den högst betalda Darius Slay? Publiken ser fram emot början av en ny ordinarie säsong.

Travis Frederick väljer en annan mening med livet

Så snart nyheten kom ut, tyckte många NFL-fans tyvärr. Fans trodde att Travis Frederick skulle sätta på sig Dallas Cowboys Tröja år 2019 och återvända till stadion. 29-åringen kommer säkert att spela i flera år till. Sjukdom är det största hindret för idrottarnas karriär, och det gör också att många idrottare måste ge upp sitt karriärval. Travis Fredericks plötsliga val att gå i pension har gett Dallas Cowboys ett stort problem.

Idrottare är ett mycket hårt yrke. Även om de känner sig avslappnade efter att ha spelat i några timmar, måste de betala mycket ansträngning och tid för att träna. Så Travis Frederick kan ha förstått en annan mening med livet på grund av sin sjukdom. Han bestämde sig för att ta av sig NFL Tröja för en hektisk dag, och han ville lugna sig för att tillbringa tid med sin familj.

Det är svårt att förstå varför Travis Frederick skulle ge upp mer än 11 ​​miljoner dollar. Han är en bra centerspelare och är inte villig att sträva efter bättre utmärkelser. När människor blir sjuka kommer de att tänka igenom många materiella och andliga problem. Pengar och ära kan inte bytas mot hälsosam kropp och tid. Så Travis Frederick är villig att leva för sig själv och sin familj, inte för sin karriär.