New Orleans Saints misslyckades med att slå Los Angles Rams

Det efterlängtade spelet i Neew Orleans Saints mot Los Angles Rams är över. New Orleans Saints lyckades inte vinna matchen och lämnade lagets viktigaste quarterback, Drew Brees, skadade under matchen. New Orleans Saints ersätter quarterback gjorde att lagets styrka sjönk avsevärt, och slutresultatet var 9-27 förlorat mot Los Angles Rams.

Det är andra gången Drew Brees New Orleans Saints har skadats i sin karriär. Han har alltid varit en mycket stabil spelare. Drew Brees lämnade inte domstolen i tid efter skadan. Istället valde han att fortsätta att bära sin New Orleans Saints Tröja och titta på sina lagkamrater avsluta resten av matchen. Även om Los Angles Rams inte besegrades i slutändan återspeglades medlidenheten mellan spelarna i deras ansikten. Det är ett efterlängtat Revenge-spel för New Orleans Saints-spelare, men situationen verkar värre nu än tidigare.

Los Angles Rams återigen bevisade teamets styrka. I slutet av spelet klappade spelarna alla Los Angeles Rams Tröja glatt och tackade fansen för deras stöd och uppmuntran. Rugby match scen är grym, under en kort tid, ta tag i spelet av bollen färdigheter. Skador förekommer ofta på domstolen, så en stark kropp är ett nödvändigt försvarsvapen för rugby.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida