Ser fram emot tävlingen mellan quarterbacks för varje lag

Den tredje veckan i NFLs ordinarie säsong har avslutats. Låt oss förstå styrkan hos Chicago Bears-försvarsteamet i segern på Chicago Bears 31-15 över Washington Redskins. I spelet lade Washington Redskins inte den nya quarterbacken Dwayne Haskins spela, men den första quarterbacken Case Keenum tog på sig NFL Tröja. Eftersom lagets offensiva linje är svag, fick Case Keenum också starka attacker och tryck.

Chicago Bears försvarslag har alltid varit lagets fördel, och denna fördel har övergått till nutid. Den nya backbacken David Montgomery, som just hade på sig Chicago Bears Tröja för att delta i tre matcher, har nu blivit en utmärkt backback. I det här spelet gjorde David Montgomery mycket bra och spelade en nyckelroll i lagets seger.

Nuvarande Chicago Bears-rekord är 2 segrar och 1 förlust, eller bakom Green Bay Packers. Chicago Bears vill vinna denna Super Bowl och måste arbeta hårdare för att vinna matchen. Washington Redskins motståndare är New York Giants, och New York Giants-rookie-quarterback Daniel Jones är konsekvent älskad av fansen på grund av hans enastående prestanda. Mot bakgrund av en stark quarterback, kommer Washington Redskins att skicka en ny quarterback att spela?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida