Höjden är inte längre standarden på quarterback

Höjd har alltid varit kriteriet för att välja quarterbacks. Höga och kraftfulla quarterbacks kommer att gynnas av laget. Denna traditionella idé delades upp av Russell Wilson från Seattle Seahawks, som inte hade en hög siffra men tog quarterbackpositionen till sin högsta nivå. Beviset på hans styrka ger oss också en ny förståelse för quarterback.

Arizona Cardinals undertecknade Kyler Murray för några månader sedan för att bli den första quarterbacken, samma svarta afrikanska quarterback älskad av Russell Wilson. Även om de inte är spelare i samma lag påverkar det inte deras rätt att uppskatta varandra. Kyler Murray är också en liten quarterback. För att få honom att bära Arizona Cardinals Tröja, gav laget upp den tionde quarterback-quarterbacken. Efter flera träningskamper steg Kyler Murray snabbt upp till 19: e plats. Detta är det bästa beviset på hans erkännande av laget och hans ansvar för NFL Tröja.

Kyler Murray, 22, är på toppen av sin karriär och rugby har alltid varit hans dröm. Kyler Murray och Russell Wilson har olika vänskap. Kyler Murray är en ung quarterback beundrad av Russell Wilson. Russell Wilson är Kyler Murrays quarterback-idol. Det finns likheter i deras spelstil, men de imiterar inte varandras färdigheter. I nästa match kommer Seattle Seahawks att spela med Arizona Cardinals, och alla ser fram emot sitt underbara spel.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida