Nytt offert efter Los Angles Rams’three påföljande nederlag

Sex omgångar rugby har gått, och Los Angles-ramar har drabbats av tre raka nederlag. Det stora gapet i poängen lämnade också Los Angles ramar långt efter andra lag. Rammarna i Los Angles drabbades av tre stora spelares skador, vilket allvarligt påverkade lagets prestanda. Frånvaron av den löpande vakten Todd Gurley fick Jared Goff, quarterbacken till Los Angles-ramar, att förlora sin viktiga partner. Utan Todd Gurleys hjälp skulle Jared Goff vara mer pressat att passera.

Antalet fans som köper sina NFL Tröja har också minskat på grund av nedgången i Los Angles-ramar. Inför den nuvarande rekorden känner både tränaren och Jared Goff stort tryck. Jared Goffs quarterback har fått 112,3 poäng under de senaste två säsongerna, men sex matcher har passerat den här säsongen, vilket lämnar honom med 73,2.

För nästa match kan Los Angles RAMs inte förvänta sig att de skadade spelarna ska spela smidigt. De måste skriva nya spelare. Efter transaktionen rekryterades rammarna av Los Angles av Jalen Ramsey, linjevakten Kenny Young och ett uppenbart 2020-utkast. Vad är styrkan hos de nya spelarna? Låt oss se fram emot första gången de tar på sig Los Angeles Rams Tröja för att delta i tävlingen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida