Patrick Mahones vill bygga en härlig era för Kansas City Chiefs

Patrick Mahomes Tröja har vunnit titeln Super Bowl-mästare och Super Bowl MVP den här säsongen, så hans karriär har väckt mycket medieuppmärksamhet på en gång, och hans nr. 15- NFL Tröja har gynnats av många fans. I den 54: e superbollen förlorade San Francisco 49ers spelet på grund av förändrade taktik under det fjärde kvartalet. San Francisco 49ers, som hade ledit poängen under de tre första kvartalen, trodde att han kunde vinna det sista mästerskapet så länge han försenade. San Francisco 49ers glömde att tävla med de senaste Seattle Seahawks. Seattle Seahawks använde den här typen av konservativ taktik för att låta dem förlora chansen att marknadsföras. De borde sträva efter fler poäng innan spelets sista stund för att vinna utan fara.

Efter att ha vunnit spelet var Patrick Mahome så söt att han valde att åka till Disney nästa dag för att uppfylla sin önskan. I Disneylands nöjespark har han ingen börda. Han spelar gärna med alla. Han har inte varit så avslappnad på länge. Han ser gärna efter glädje som ett barn. Patrick Mahomes, som inte hade Kansas City Chiefs Tröja, visade sin sanna sida, en solig, glad och rolig stor pojke.

När alla betraktar Patrick Mahome som spelets nyckelfigur, ler han och säger: utan det noggranna samarbetet från tränaren och lagkamraterna kan de inte vinna matchen. Nyckeln till lagets seger är den kompletta uppställningen av spelare och tränarens utmärkta taktik, så Patrick Mahomes är villig att stanna på Kansas City Chiefs för att etablera sin egen härliga era.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida