Kyle Shanahans strategiska försök till innovationstiden misslyckas

Misslyckandet i San Francisco 49ers-finalerna tillskrivs tränaren Kyle Shanahans taktiska problem. Det tros att Kyle Shanahan är för ung för att lyssna på andras råd, och segern förstörs faktiskt framför honom. Mot bakgrund av allas tvivel kom Kyle Shanahan emellertid inte på kompromiss med dem. Han trodde att endast genom att ständigt prova nya strategiska sätt kunde teamets övergripande förmåga förbättras.

Trots att San Francisco 49ers förlorade spelet, stötte laget tränaren. När Kyle Shanahan plockade upp San Francisco 49ers Tröja 2017 var han fast besluten att lita och stödja denna NFL Tröja. Så efter att Kyle Shanahan gick med i laget har laget gjort stora framsteg under de senaste två åren. San Francisco 49ers är också Kyle Shanahans första lag som manager, så han har många idéer och åsikter. Liksom i det 54: e Super Bowl-spelet stöttade många inte hans taktik, men han var fast besluten att prova strategier som ingen annan hade provat. Även om han tappade spelet i slutändan ångrade han inte sitt beslut, eftersom han också lärde sig erfarenhetsuppsamlingen.

Kyle Shanahan, 40, en yngre generation av NFL-tränare, är mer villig att skapa nya sätt att slåss. I innovationsåldern finns det alltid många tvivel. Fans tror att Kyle Shanahan kommer att bli en bra tränare i framtiden. För mot bakgrund av den svåra situationen är han fortfarande fast i sin position.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida