Tom Brady, den bästa nummer 12 spelaren i ditt sinne

Tom Brady Tröja representerar andan i laget i hjärtan för många New England Patriots fans. Det representerar Tom Bradys ansträngningar och bidrag till teamet under de senaste 20 åren. Efter en dålig rekord 2019 kommer Tom Brady att möta pension eller andra alternativ. Faktum är att några av orsakerna till misslyckandet av New England Patriots denna säsong är resultatet av den plötsliga förändringen av spelarbrist, och inte alla är de viktigaste faktorerna för Tom Bradys nedgång.

En ny runda med utkast till konferens håller på att inledas. Vad kommer New England Patriots att bestämma? Tom Brady kommer också att vara nostalgisk om nr 12- NFL Tröja inte kommer att bytas eller om han kommer att gå direkt i pension. Tom Brady, 42, som fortfarande insisterar på att spela, är en legend. Han vet bättre än någon vad New England Patriots-teamet verkligen behöver? Oavsett vilken typ av beslut han fattade, tror jag att fansen stöder honom.

Tom Brady är ett mirakel i NFL-världen. Han har blivit ett exempel för många spelare efter 90-talet. I hans självdisciplinerade attityd till livet har hans fysiska kondition alltid varit mycket bra. Hans stabila sinnestillstånd är en slags superkraft. Han är inte stolt eller bluffar och ger alltid ett vänligt och mjukt ansikte till alla. Tom Brady, legend 12 från New England Patriots.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida