Patrick mahomes använder sin brist på kärlek för att bygga sitt starka hjärta

Patrick mahome, 24, tror återigen på talang och styrka. Han är den femte unga startande quarterbacken i historien. Patrick mahome framgång har satt många nya rekord och hans NFL Tröja har köpts av många fans. Patrick Mahones är den första quarterbacken i historien som vann superskålen och NFL League MPV innan han var 25 år gammal. Han har lockat många fans på en gång.

Patrick Mahomes Tröja är nu en belöning för barns strävan efter mål, och barn är villiga att följa honom som ett exempel. När Patrick mahouses var 6 år, valde hans föräldrar att skiljas, så han valde att besöka Disney när han möter framgång. Kanske i Patrick mahome hjärta saknade hans barndom fortfarande kärleken till familjens harmoni, och Disney gav honom mer barndomsfantasier. Det är denna brist på kärlek som gör att Patrick mahomes har en starkare inre uthållighet och självkontrollförmåga.

Olika liv gör alltid vissa människor mer framstående än andra. Patrick mahomes bevisar betydelsen av hans existens. Även om han inte kan välja sin födelse, behöver hans livsväg hans eget val. Kansas City-chefen valde ursprungligen Patrick mahomes att gå med, så i ögonblicket av hans framgång vill han tacka teamet för dess stöd och uppmuntran.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida