Att ha en bra kropp kan skapa fler poster i din karriär

Det mest beklagliga laget i NFL den här säsongen är Baltimore Ravens, som tog sig till slutspelet med högsta rekord, men oavsiktligt förlorade mot Tennessee Titans. Baltimore Ravens vann 14 matcher och förlorade 2, inklusive New England Patriots, San Francisco 49ers och Seattle Seahawks. Publiken enades om att Baltimore Ravens är årets starkaste lag. Fans köpte till och med Baltimore Ravens Tröja för att delta i finalen i Super Bowl.

Baltimore Ravens quarterback Lamar Jackson har presterat mycket bra den här säsongen och träffat 3296 meter på vägen under hela året, ett rekord i NFL-historien. Lamar Jackson är en allround-quarterback, oftare för att vinna spelet tjänade han också som en löpvakt. Quarterbacken är en nyckelspelare för laget, så det finns många MVP-quarterbacks som har lagt fram ett förslag till Lamar Jackson: Jag hoppas att han har tillräckligt hänsyn till den mättnadseffekt han har lidit av.

Unga quarterbacks ignorerar alltid sin egen säkerhet för att vinna matchen, men när de är skadade kommer det att leda till stor kris. Lamar Jacksons talang och ansträngningar har fått honom att uppnå stora drömmar, så vi hoppas att han har en bra kropp för att skapa fler rekord i sin karriär. Lamar Jacksons uppträdande på domstolen är alltid imponerande. I slutet av varje spel är hans NFL Tröja alltid täckt med lera. Mellan seger och liv hoppas vi alla att se Lamar Jackson frisk och lycklig.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida