Los Angles Rams omfattande reformstrategi för att locka nya spelare

Efter misslyckandet 2019 kommer den omfattande reformen av Los Angles Rams att äga rum 2020. Både utformningen av NFL Tröja och utredningen av spelarnas förmåga är under ytterligare test. Laget är angeläget om att vinna ett Super Bowl-mästerskap med ett nytt utseende 2020. Vid de 36: e och 53: e sessionerna nådde Los Angles Rams finalen i superbollen, men förlorade mot New England Patriots två gånger.

Los Angeles Rams Tröja har varit gillad av många fans hela tiden. Den unika färgmatchningen gör den trendiga Los Angles Rams historiska stil. Sedan 2017 har Los Angles Rams genomfört en ny strategisk strategi som lockat många nya spelare. Laget har inte vunnit Super Bowl-trofén på 20 år, så de observerar varje spelares prestanda och specialitet noggrant i årets audition.

År 2019 förlorade Los Angles Rams mot San Francisco 49ers i det senaste ordinarie säsongspelet och var inte berättigade till slutspelet. Los Angles Rams, den 53: e FIFA-mästaren, kunde inte ens ta sig till slutspelet i den 54: e. Det kraftiga slaget tillät Los Angles Rams att starta igen i full gång och göra stora förändringar för nästa tävling.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida