Dallas Cowboys erbjuder ett högt pris för att hålla quarterbacken, Dak Prescott

Under de senaste åren har Dallas Cowboys styrka minskat avsevärt, och 2019 kommer till och med slutspelet inte att kunna komma in. Dallas Cowboys, nr 1 i NFL, har inte vunnit titeln sedan den 30: e Super Bowl. Även om deras skiva inte är lika bra som tidigare, är deras NFL Tröja fortfarande gillade av många fans. Dallas Cowboys har väntat på en bra quarterback, så laget kommer att försöka hålla Dak Prescott ändå.

Teamet tror att Dak Prescott är en kapabel quarterback, men tiden är inte mogen. Även förra säsongen spelade laget åtta segrar och åtta förluster, men quarterbacken Dak Prescotts prestanda är mycket bra. Mot bakgrund av ett bättre kontrakt är Dak Prescott villig att kämpa för Dallas Cowboys Tröja. Huruvida Dak Prescott är värt priset eller inte beror på resultatet för den nya säsongen.

Det är inte lätt för NFL att vinna en superskål. Det tog Kansas City Chiefs 50 år att vinna det. Det har gått 24 år sedan Dallas Cowboys senast vann titeln, så laget vill inte släppa några bra spelare. Tid bevisar alltid mycket saker, så Dallas Cowboys är villig att spendera pengar för att behålla potentiella quarterback-spelare.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida