Tom Brady bär inte New England Patriots 12 Jersey

Tom Brady Tröja är som ett bevis på NFL: s historia. Det är NFL Tröja nummer 12 som alla NFL-fans känner till. Tom Brady, 43, beslutade att lämna New England Patriots. Hans avgång påminner oss om New England Patriots 20 år. Tom Bradys avgång återspeglar också direkt tanken på att bygga upp laget igen, och andra spelare i New England patrioter har också kommit in på den fria marknaden.

Tom Bradys nästa stopp är fortfarande ett mysterium. Han valde att lämna laget som har spelat i 20 år. Hans hjärta är fullt av motvillighet och nostalgi. New England Patriots No. 12 Jersey har blivit ett minne av Tom Bradys 20-åriga karriär. Fans kan inte förstå varför Tom Brady, som har arbetat för New England Patriots i mer än 20 år, inte kan stanna kvar i laget förrän han går i pension.

Tom Bradys avgång kan vara mer ett hopp för laget. Först när han lämnar kan laget möta möjligheten till återuppbyggnad. Det finns ett sätt att älska, vilket är att välja att lämna laget för att hitta ett bättre alternativ. Kanske förstår många människor inte Tom Bradys beteende, men deras stora osjälviskhet kan alltid förändra teamets framtida trend.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida