Kommer rekonstruktionen av New England Patriots att ge Miami Dolphin en chans att stiga?

50 år har uppnått Super Bowl Championship drömmen om Kansas City Chiefs, och som en mästare som inte har vunnit mästerskapet på 47 år är Miami Dolphin också orolig. I den 17: e finalen besegrades Miami Dolphin av Washington Redskins, och i den 19: e finalen besegrades han av San Francisco 49ers. Två gånger i det slutliga spelet vann inte mästerskapet i Miami Dolphin, 2002 efter att rekordet sjönk, har till och med slutspelet inte kunnat komma in.

Nedgången av Miami Dolphin i öst av USA gjorde New England Patriots till ett nytt huvudlag. Sedan 2001 har New England Patriots blivit ett känt NFL-team med enastående prestationer. Under de senaste 19 åren har New England Patriots vunnit sex Super Bowl-troféer i följd. Under förra säsongens sista ordinarie säsong, slog Miami Dolphin New England Patriots 27-24, vilket satte nya englandspatrioter i wild card-slutspelet som tredje plats. New England Patriots nederlag väckte också Miami Dolphin till liv. Det är dags för dem att kämpa för att hedra Miami Dolphins Tröja.

I detta utkast blev General Manager för Miami Dolphin en av de livligaste människorna, efter hans ansträngningar att rekrytera fyra utmärkta spelare. Med Tom Bradys utgång kommer laget av New England Patriots oundvikligen att möta problemet med återuppbyggnaden. Så Miami Dolphin tar sig tid att få de bästa spelarna att bära sina NFL Tröja.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida