Brian Hoyer, en tidigare ersättare för Tom Brady, blev New England Patriots quarterback

I detta fall kan Tom Bradys dynamiska situation alltid locka människors uppmärksamhet. Tom Brady Tröja är inte längre märket för New England Patriots, utan logotypen för Tampa Bay Buccaneers. Huruvida det specifika NFL Tröja nummeret är 12 eller inte har ännu inte fastställts. Tom Brady och Tampa Bay Buccaneers tecknade ett tvåårigt kontrakt med en årslön på cirka 30 miljoner dollar.

Tom Brady lämnade New England Patriots i hopp om att laget skulle leta efter en bra ung quarterback. Men New England Patriots tillkännagav plötsligt att veteran-quarterbacken Brian Hoyer hade anslutit sig till ett kontrakt på en miljon dollar per år. Brian Hoyer kom från bänken förra året med en årslön på $ 200. Han hävdades av New England Patriots strax efter att han blev klippt av laget.

Brian Hoyer brukade vara Tom Bradys back-quarterback, så på många sätt känner New England Patriots igenom hans styrka. Nu när New England Patriots byggs om kommer teamet först att hitta en pålitlig och billig quarterback för att göra en justering. Eftersom New England Patriots inte kan hitta rätt quarterback just nu handlar det om att hitta den nya spelarens förmåga vid rätt tidpunkt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida