Travis Frederick väljer en annan mening med livet

Så snart nyheten kom ut, tyckte många NFL-fans tyvärr. Fans trodde att Travis Frederick skulle sätta på sig Dallas Cowboys Tröja år 2019 och återvända till stadion. 29-åringen kommer säkert att spela i flera år till. Sjukdom är det största hindret för idrottarnas karriär, och det gör också att många idrottare måste ge upp sitt karriärval. Travis Fredericks plötsliga val att gå i pension har gett Dallas Cowboys ett stort problem.

Idrottare är ett mycket hårt yrke. Även om de känner sig avslappnade efter att ha spelat i några timmar, måste de betala mycket ansträngning och tid för att träna. Så Travis Frederick kan ha förstått en annan mening med livet på grund av sin sjukdom. Han bestämde sig för att ta av sig NFL Tröja för en hektisk dag, och han ville lugna sig för att tillbringa tid med sin familj.

Det är svårt att förstå varför Travis Frederick skulle ge upp mer än 11 ​​miljoner dollar. Han är en bra centerspelare och är inte villig att sträva efter bättre utmärkelser. När människor blir sjuka kommer de att tänka igenom många materiella och andliga problem. Pengar och ära kan inte bytas mot hälsosam kropp och tid. Så Travis Frederick är villig att leva för sig själv och sin familj, inte för sin karriär.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida