Mamba mentalitet lockar direkt spelare till Philadelphia Eagles

Philadelphia är där Kobe Bryant växte upp, och Philadelphia Eagles är hans favorit NFL-team. Det finns många människor som beundrar Kobe Bryant, och många människor har förändrats på grund av Kobe Bryant. Darius Slay, som just gick med i laget, tog på sig Philadelphia Eagles Tröja på grund av Kobe Bryant. Darius Slay valde till och med lagets nr 24-NFL Tröja för Mamba-mentalitet, en av Kobe Bryants mest lojala fans.

Från år 2000 började Philadelphia Eagles in i publikens synfält långsamt, och laget kan få kvalificeringen för att komma in i slutspelet nästan varje säsong. 2004 nådde Philadelphia Eagles den slutliga Super Bowl-finalen, men förlorade 21-24 mot New England Patriots. Tretton år senare kom Philadelphia Eagles till finalen i superbollen, och deras motståndare är fortfarande New England Patriots. Efter den sista striden slog Philadelphia Eagles New England Patriots 41-33 i den 52: e Super Bowl. Detta är första gången som Philadelphia Eagles har vunnit superbunken, och fansen i hela staden jublade och firade.

Två år efter att ha vunnit det senaste Super Bowl Championship är Philadelphia Eagles fortfarande gynnat av många spelare. Darius Slay gick med i Philadelphia Eagles på ett treårigt kontrakt på 50 miljoner dollar, vilket gör honom till nr 1-spelaren på hörnvaktens inkomstlista. Vad gör den högst betalda Darius Slay? Publiken ser fram emot början av en ny ordinarie säsong.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida