Vad kommer Greg Zuerlein att göra när han går med i Dallas Cowboys

Los Angeles Rams släppte flera utmärkta spelare den här säsongen. Vad blir det slutliga resultatet av lagets återuppbyggnad. Efter att Dallas Cowboys betalade högt pris för att hålla quarterbacken dak Prescott, introducerade laget också nya utmärkta spelare. Greg Zuerlein, som en gång bar Los Angeles Rams Tröja, gick med framgång i Dallas Cowboys och nådde också ett treårskontrakt värt 7,5 miljoner dollar med Dallas Cowboys.

Greg zuerlein anslöt sig tidigare till Los Angeles Rams med en 245 frisparkpoäng på 201, men förra säsongen gjorde han 33 frisparkträffar av 24. Även om den dåliga prestationen direkt fick Los Angeles Rams att ge upp Greg zuerlein, var Dallas Cowboys villig att ge möjligheter till visa sin explosiva potential. Greg zuerlein är stiligare i Dallas Cowboys Tröja, och fans tror att det förtroende som ges av Dallas Cowboys kommer att få honom att spela bättre.

Dallas Cowboys har för närvarande två spelare, så Greg zuerlein måste vara mer stabil och noggrannare än tidigare om han vill ha ett stabilt utseende. Denna säsong gjorde Dallas Cowboys ett bra utkast för försvarsteamet. Trots att laget rankade först i NFL har det inte vunnit Super Bowl Championship på många år.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida