New England Patriots blev det lag som förlorade flest spelare före matchen den här säsongen

Sju spelare från New England Patriots har valt bort spelet, och laget har förlorat flest spelare före matchen den här säsongen. 2020 är avsett att vara en process för omvandling för New England Patriots. På grund av epidemin väljer många spelare att spendera denna kris med sina familjer. Det brukade vara många spelares dröm att äga New England Patriots Tröja, men i år valde många att ge upp denna NFL Tröja.

Tom Bradys avgång hade fortfarande en stor inverkan på New England Patriots. Tom Brady representerar förekomsten av New England Patriots anda, men tyvärr kunde han inte stanna i laget förrän pension. När alla såg Tom Brady lämna New England Patriots, skulle många spelare tänka på sina framtidsplaner. Tom Brady har arbetat hårt för New England Patriots i mer än 20 år, och laget kommer att välja att överge, så kommer New England Patriots fortfarande att vara deras ideala lag?

Även på ytan valde Tom Brady att lämna laget frivilligt, men alla vet. Vem i världen inte vill ägna alla sina karriärer till ett team, men oftare väljer laget dem. Tom Brady har nu lagt på sig Tampa Bay Buccaneers Tröja för att slåss, fansen kommer att fortsätta att stödja honom som alltid.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida