Endast en starkare quarterback kan garantera en slutlig seger

Det är lite svårt för NFL att starta spelet i år. Många team har slutat träna på grund av virusinfektionen. Nu stoppas de återigen utbildning på grund av rasdiskriminering. De vanligaste signeringarna i NFL den här säsongen är San Francisco 49ers, och andra lag behåller i allmänhet sina gamla spelare. San Francisco 49ers har alltid spelare skadade under träning, så laget måste rekrytera nya spelare för att gå med.

Efter att San Francisco 49ers misslyckades i finalen förra året krävde laget starkare träning för spelarna. San Francisco 49ers har tacklaren Trent Williams att gå med den här säsongen, han kommer att bli en viktig roll i lagets offensiva framspelare. Trent Williams är hedrad att spela för San Francisco 49ers Tröja, och han kommer att gå ut för varje nästa match.

San Francisco 49ers träning fokuserade på quarterback Jimmy Garoppolo erfarenhet. Endast en starkare quarterback kan garantera den slutliga segern. Richard Sherman är en berömd cornerback, han kan alltid stjäla quarterbackens boll oavsiktligt. Tänk att när Richard Sherman fortfarande spelade för Seattle Seahawks Tröja, så var det så han tränade den utmärkta quarterbacken Russell Wilson.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida