Las Vegas Raiders besegrade Kansas City Chiefs igen under den nya säsongen

Under den nya NFL-säsongen förlorade Kansas City Chiefs 32-40 för Las Vegas Raiders i den femte omgången. Efter att ha förlorat den första matchen i den nya säsongen förlorade Kansas City Chiefs sin chans att vinna. Kansas City Chiefs misslyckades med Las Vegas Raiders förra säsongen, och samma slut påträffades återigen i det här spelet. Las Vegas Raiders besegrade mästaren Kansas City Chiefs, och fans är stolta över dem. Efter detta misslyckande kan Kansas City Chiefs bättre se lagets brister.

Inget lag kommer att fortsätta vinna spelet för alltid. Patrick Mahome kommer att fortsätta att kämpa hårt för Kansas City Chiefs Tröja. Söthetens seger är lätt nöjd med status quo, och Kansas City Chiefs första nederlag kommer att granskas bättre. Där ett lag som inte har förlorat kommer att känna glädjen över segern är Kansas City Chiefs mycket tacksam för det här spelet mot Las Vegas Raiders.

Las Vegas Raiders spelade bättre än Kansas City Chiefs i detta spel, både defensivt och offensivt. 2020 gav Las Vegas Raiders en ny start, och publiken trodde att de skulle bära sina NFL Tröja för att gå längre. Las Vegas Raiders har för närvarande 3 segrar och 2 förluster, rankad 7 i American League. Nästa match i American League blir tävlingen mellan Buffalo Bills och Tennessee Titans. Vem vinner säsongens första nederlag med dessa två vinnande lag?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida