Tennessee Titans besegrade Buffalo Bills för att fortsätta sin vinnande rad

Under NFL-ordinarie säsongen 2020-21 besegrade Tennessee Titans Buffalo Bills 42-16. Buffalo Bills nya säsongsrekord blev trasig och de gjorde för många misstag i det här spelet. Tennessee Titans spelare har störts av virusinfektionen under den nya säsongen, och de har inte kunnat träna och spela tillsammans. Men spelarna i Tennessee Titans har styrkan och de kan uppnå en fullständig seger utan att träna tillsammans.

I slutspelet förra säsongen besegrade Tennessee Titans först New England Patriots och sedan Baltimore Ravens. Deras enastående prestanda förvånade många tittare. I början av den nya säsongen vann Tennessee Titans också varje match. Tennessee Titans Tröja har gillats av fler fans sedan förra året, och laget har alltid kunnat slå motståndare överraskat. Även om Buffalo Bills gjorde många misstag i det här spelet för att leda till ett stort misslyckande, bevisade det också att Tennessee Titans har en stark makt.

Tennessee Titans förlorade mot mästaren Kansas City Chiefs förra året, så quarterbacken Ryan Tannehill och springbacken Derrick Henry är fast beslutna att slå Patrick Mahome den här säsongen. Det är Tennessee Titans ånger att de inte gick vidare till Super Bowl-finalen förra säsongen. De hoppas att de kan bära NFL Tröja och visas i finalen i den nya säsongen. Förra gången Tennessee Titans vann Stanley Cup var den 34: e. Under de 20 åren fortsatte laget att gå vidare till slutspelet, men tyvärr vann ingen av dem den slutliga segern.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida