Kommer Pittsburgh Steelers att förlora Devin Bush Jrs defensiva taktik och fortsätta att vinna matchen

I den sjätte omgången av NFL: s ordinarie säsong besegrade Pittsburgh Steelers Cleveland Browns 38-7. Pittsburgh Steelers har vunnit fem segrar i rad den här säsongen, och laget presterade mycket bra. I detta spel, även om Pittsburgh Steelers vann matchen, led lagets främsta inre linebacker Devin Bush Jr ett sönderrivet korsband i spelet. När han såg sina lagkamrater lämna banan såg Pittsburgh Steelers spelare tyvärr den modiga krigare som hade NFL Tröja nr 55.

När spelarna ändras kommer lagets styrka också att förändras. Kommer Pittsburgh Steelers att fortsätta att behålla en vinnande rad i nästa match? Quarterback Ben Roethlisberger beklagar förlusten av den här unga lagkamraten, och han kanske inte bär Pittsburgh Steelers Tröja för att spela matcher den här säsongen. För laget är det mycket dåligt att förlora en enastående spelare. De hoppas att Devin Bush Jrs skada kan återställas.

Devin Bush Jr är Pittsburgh Steelers 10: e val i första omgången av 2019. Teamet värdesätter hans prestation. Under det senaste året har Devin Bush Jrs fantastiska hjärnlayout och taktik gett teamet nytt hopp. Han har gjort ett mycket bra försvar i varje spel. Pittsburgh Steelers är kombinationen av dessa enastående spelare som gjorde årets vinnande rad, så vad kommer att hända med dem efter förlusten av Devin Bush Jr.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida