Dallas Cowboys kan inte längre bli ett starkt lag

Arizona Cardinals besegrade Dallas Cowboys 38-10. Det här spelet förändrade också människors förväntningar på Dallas Cowboys. Dallas Cowboys brukade ha lysande historiska prestationer. Laget gjorde också många signeringar i sommar. Ingen trodde att de skulle bli värre och värre. Den nuvarande Dallas Cowboys Tröja är inte längre populär bland alla, och laget har förändrats för mycket till rugbyandan.

Arizona Cardinals har fått 4 segrar och 2 förluster den här säsongen, och de har förbättrats mycket från förra året. Matchen i Eastern Division i National League är riktigt dålig den här säsongen. Alla fyra lagen rankas sist i ligan. Philadelphia Eagles uppnådde bara 1 seger, 1 oavgjort och 1 förlust. New York Giants och Washington Redskins uppnådde båda 1 seger och 5 förluster. Deras NFL Tröja som en gång hade lysande utmärkelser existerar inte längre, och den här säsongen är avsedd att bli en katastrof.

De senaste åren har det amerikanska ligalaget långsamt överträffat National League. Seattle Seahawks, Pittsburgh Steelers och Tennessee Titans är de enda lagen i ligan med en fullständig seger. Nästa match blir Pittsburgh Steelers och Tennessee Titans. Vem kommer att fortsätta att behålla segerrekordet? Dallas Cowboys quarterback Dak Prescott har gått av från fältet med en skada. De har helt misslyckats den här säsongen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.