Arizona Cardinals bryter Seattle Seahawks ’vinnarserie med sex spel den nya säsongen

NFL: s nya säsongs Seattle Seahawks-rekord av fullständiga vinster bröts av Arizona Cardinals. Russell Wilsons offensiva styrka kommer så småningom att misslyckas utan en lagkamrats bra försvar. Seattle Seahawks har inte haft ett bra defensivt spelarutseende de senaste åren, så det är svårt för laget att gå vidare till Super Bowl-finalen. Först när lagets brott är lika starkt som försvaret kan laget eventuellt besegra fler motståndare.

Arizona Cardinals har spelat många oväntade poäng den här säsongen, och publiken gillar att bära sina NFL Tröja för att se spelet. Arizona Cardinals seger över Seattle Seahawks bevisar att lagets styrka ständigt förbättras. Quarterback Kyler Murrays prestanda blir mer stabil och enastående. Den mest spännande delen av spelet var de sista fem minuterna, då kickaren Zane Gonzalez, klädd i en Arizona Cardinals Tröja, gjorde två segrar och förluster. Zane Gonzalez missade det bästa tillfället att vinna första gången, men Russell Wilson gav honom en andra chans att rädda, och slutligen stabiliserade han sitt sinne och grep segerns ögonblick.

Ibland baseras seger i ett spel inte bara på styrka, utan tur är också en stor hemlighet för laget att vinna. Seattle Seahawks avslutade sin segerserie, och spelets misslyckande påminde också laget att överväga defensiva problem. Endast genom att lära sig lektioner och erfarenhet av ständiga tävlingar kan laget förbättras och utvecklas bättre.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida