Kombinationen av New England Patriots och Cam Newton är mer som ett spel

New England Patriots prestanda under den nya säsongen var hemskt. Laget förlorade 6-33 mot San Francisco 49ers i förra matchen. Motståndaren till New England Patriots nästa match är Buffalo Bills, och laget hoppas att Cam Newton vinner matchen. Den stora anpassningen av New England Patriots-spelare påverkar direkt säsongens resultat. Huruvida de kan gå vidare till slutspelet i år har blivit en stor fråga. Även om Cam Newton hade på sig New England Patriots Tröja för att spela, men om han inte presterar bra den här säsongen kommer det att bli svårt för ett lag att bjuda in honom att gå med i framtiden.

New England Patriots-tränaren Bill Belichick satsade på Cam Newton, och Cam Newton satsade också på den sista chansen i sin karriär. I spelet mellan New England Patriots och San Francisco 49ers såg publiken Cam Newtons svaghet. New England Patriots har för närvarande få framstående spelare, och laget är mer en ny spelare som kör in. Utan ett komplett team av spelare skulle det vara svårt för Cam Newton att bryta igenom.

Cam Newton är inte säker på om han kan slå Buffalo Bills i nästa match, han kan bara göra sitt bästa för att spela. Kanske kan denna NFL Tröja Cam Newton bara bäras i ett år, men han är fortfarande mycket tacksam för New England Patriots förtroende. New England Patriots behöver tid att växa igen. Kommer laget att möta nästa spelare som Tom Brady?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida