Tampa Bay Buccaneers går vidare till slutspelet den här säsongen

Att se Tampa Bay Buccaneers sakta gå upp, många fans är mycket nöjda. Även om Tom Brady inte spelade utmärkta resultat den här säsongen, men han har löst de svårigheter som laget stöter på. Tom Brady tog modigt på sig Tampa Bay Buccaneers Tröja. Han tror att tiden kommer att bevisa allt.

I den nya tävlingsomgången besegrade Tampa Bay Buccaneers Atlanta Falcons 44-27. I det här spelet skickade Tom Brady åter ut 4 touchdowns. Publiken har gradvis anpassat sig till Tom Brady, som inte bär New England Patriots Tröja. Hans spel kommer alltid att förvåna publiken. Tampa Bay Buccaneers är mycket lycklig att ha Tom Brady, han är en bra ledare.

NFL är på väg att gå in i slutspelet, och alla lag kämpar för den sista chansen. Oavsett om Tom Brady kan leda Tampa Bay Buccaneers i slutspelet, ser publiken fram emot sin duell med de starka lagen i slutspelet. New England Patriots kanske inte kan kvalificera sig för slutspelet den här säsongen, och alla kommer inte att se matchen mellan Tampa Bay Buccaneers och New England Patriots.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida