Buffalo Bills och Tampa Bay Buccaneers går båda vidare till nästa omgång

Buffalo Bills och Tampa Bay Buccaneers återigen båda igen till nästa omgång. New Orleans Saints beklagade att säga adjö till den här säsongen. New Orleans Saints har stött på för många spelarskador den här säsongen, och Drew Brees var tvungen att bära NFL Tröja för att spela spelet i slutschemat. Alla vet att Drew Brees kropp redan är mycket ömtålig. Han bär sin kropp stark för att fortsätta spelet för laget.

Efter matchen gick Drew Brees in i spelarens gång och såg tillbaka på fältet bakom honom. Denna stadion har så många bra minnen och upplevelser från Drew Brees, och han kanske inte återvänder hit nästa säsong. Publiken vet att detta är sista gången Drew Brees bär en New Orleans Saints Tröja. Hans kropp får inte delta i fler spel. Trots att Drew Brees inte presterade bra i slutspelet, kommer han alltid att vara en av allas starkaste quarterbackar.

Tom Brady spelade inte bra den här säsongen, men han har vunnit efter varandra i slutspelet. Tampa Bay Buccaneers motståndare i nästa match är Green Bay Packers. Förra gången de två lagen möttes förlorade Green Bay Packers matchen. Green Bay Packers har spelat mycket bra de senaste matcherna, så vem blir den slutliga vinnaren av Tampa Bay Buccaneers och Green Bay Packers?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida