Tröjor nr 12 och nr 15 representerar karaktärer från olika epoker

I NFL-finalen 2020-21 kommer Tampa Bay Buccaneers och Kansas City Chiefs att ha en slutmatch. De två lagens quarterbacks är Tom Brady och Patrick Mahome, och de skiljer sig 18 år från varandra. Patrick Mahomes Tröja ummer är 15 och Tom Brady Tröja ummer är 12. De har samma medvetenhet och kärlek till fotboll.

Patrick Mahome hjälpte Kansas City Chiefs att vinna Super Bowl förra säsongen. Hans utseende bröt Tom Bradys position som den ledande försäljnings NFL Tröja på många år. Patrick Mahomes stiliga och glada utseende har lockat många fans kärlek, han liknar mycket på utseendet på Tom Brady när han var ung. Under de senaste åren har många bra quarterbacks generellt sett varit svarta, så utseendet på Patrick Mahome har gett alla en annan visuell effekt.

Förra året lämnade Tom Brady New England Patriots, där han spelade i mer än 20 år. Tom Brady valde inte att gå i pension i New England Patriots, han fortsatte att bära Tampa Bay Buccaneers Tröja för att spela. Många beundrar Tom Bradys mod och utmaningsanda, och publiken förväntade sig aldrig att han skulle nå finalen den här säsongen. Oavsett resultatet av denna tävling är Tom Brady mycket glad att han inte har gett upp sin strävan efter denna karriär.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida