Kan Seattle Seahawks göra ändringar för Russell Wilson

NFL-matchen för säsongen 2020-21 har avslutats och många spelare står inför situationen med pension och transfer. Seattle Seahawks lyckades fortfarande inte ta sig vidare till finalen den här säsongen, och laget eliminerades tidigt i slutspelet. Seattle Seahawks framspelare Mike Iupati meddelade sin pension. Han tillbringade 11 år i National League Western Division.

Mike Iupati gick först med i San Francisco 49ers i fem år, sedan bar han fyra år med Arizona Cardinals Tröja och två år med Seattle Seahawks Tröja. Mike Iupatis karriär är inte lång, men hans fysiska sjukdom har hindrat honom från att njuta av spelet längre. Mike Iupati sa adjö till sina livsintressen med tårar. Han kommer fortfarande att sakna denna gröna stadion.

Seattle Seahawks quarterback Russell Wilson har inget tålamod och väntar på att laget ska växa, han hoppas få en grupp bättre lagkamrater. Från förra säsongens spel tyckte publiken om Russell Wilsons styrka. Russell Wilson är en mycket kraftfull quarterback, men tyvärr är lagkamraterna inte tillräckligt starka för att göra det svårt för laget att vinna. Russell Wilson har arbetat mycket hårt för att laget ska gå vidare till slutspelet, men tyvärr är lagets styrka i NFL-spelet alltid större än individens styrka.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida