Betydelsen av NFL-mottagarpositioner

De flesta av NFL-uppsägningarna i år är breda mottagare. Emmanuel Sanders tar farväl av sin älskade New Orleans Saints Tröja. John Brown hade ursprungligen en högprofilerad Buffalo Bills Tröja för att gå med, men nu har han också blivit uppsagd av laget. Breda mottagare brukade vara ett måste-ha-vapen för många lag, så varför är det inte mycket efterfrågan på denna position de senaste åren? Många lag tror att förändrad strategi kan ignorera vikten av denna position, men de möter alla lärdom av misslyckande i slutändan. Breda mottagare är alltid den perifera kärnan i NFL-spelet. Utan dem är det svårt att bryta igenom effekten av touchdowns.

Houston Texans trodde initialt att den breda mottagaren bara var en obetydlig position, så laget bytte DeAndre Hopkins till Arizona Cardinals. Efter att Arizona Cardinals fått denna gynnsamma breda mottagare har lagets totala styrka förbättrats. Houston Texans förlorade närvaron av DeAndre Hopkins, och laget fick en allvarlig nedgång i prestanda.

I ett lag har varje position sin betydelse. Arizona Cardinals quarterback är väldigt glad över att kunna arbeta med DeAndre Hopkins, de spelade många underbara bilder förra säsongen. Publiken minns fortfarande spelet mellan Arizona Cardinals och Green Bay Packers. Quarterbacks Kyler Murray och DeAndre Hopkins hade perfekta långväga pass och framgångsrika ögonblick av visuell skönhet. Den breda mottagaren är en mycket viktig extern partner för quarterbacken. När quarterbacken är starkt omgiven är bara den breda mottagaren den bästa breakout-planen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida