Jameis Winston har bytt quarterback från New Orleans Saints till start

Efter öppnandet av NFL-frihandelsmarknaden har alla lag rekryterat nya spelare. Quarterbacken har blivit den mest handlade varan denna säsong, och det har inte varit för många quarterback-spelare under dessa år. Med de gamla quarterbackernas pensionering kan laget bara hoppas att dessa ersättarspelare kan ha en bra framtid. New Orleans Saints har valt att förnya Jameis Winston den här säsongen, och laget hoppas att han kan prestera bra.

Alla vet att Jameis Winston hade på sig Tampa Bay Buccaneers Tröja tidigare, men laget gjorde inte ett stort genombrott under hans ledning. För att Tampa Bay Buccaneers skulle gå vidare till slutspelet igen, bjöd laget Tom Brady att gå med förra året. Jameis Winston ville inte vara reservbackback för Tampa Bay Buccaneers, och han lämnade beslutsamt laget. Även om Jameis Winston hade på sig New Orleans Saints Tröja, fungerade han fortfarande som ersättare.

Drew Brees pension har gett Jameis Winston bättre utrymme för utveckling, och publiken är inte säker på om han är kvalificerad för denna roll. Jameis Winstons personuppgifter är fortfarande mycket bra, New Orleans Saints kan bara sätta alla förhoppningar på honom nu. Tom Brady ledde Tampa Bay Buccaneers för att vinna den sista Super Bowl förra säsongen, vilket också gav Jameis Winston ett hårt slag. Alla hoppas att han kan göra ett genombrott under den nya säsongen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida