Stora förändringar har skett i varje lag under den nya säsongen

Bland NFL: s nya säsongssigneringar är Houston Texans Tröja minst gynnad av spelare, och New England Patriots Tröja har återigen gillats av alla. Houston Texans har förnyats helt, laget har bara quarterback Deshaun Watson har inte förändrats. New England Patriots arbetade hårt för att återkalla tidigare spelare och behålla den starkaste styrkan laget kan ha.

Stora förändringar har skett i varje lag under den nya säsongen, och flera lags quarterbacks har ändrats igen. Även om många spelare har hittat rätt lag igen, fick inte signeringarna denna säsong mycket överraskning för publiken. Under åren i NFL har de gamla spelarna långsamt valt att gå i pension, och Drew Brees har också avslutat sin karriär.

New England Patriots härliga historia är över och de kommer att möta en ny utmanande resa. Tom Brady har börjat en ny karriär och han hoppas kunna ge mer positiv energi till alla. Tom Brady är en legend i sportvärlden, han är allas hjälte.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida