Russell Wilson avser att bjuda in Antonio Brown till Seattle Seahawks

Russell Wilson, som planerade att lämna Seattle Seahawks för en tid sedan, förbereder sig nu för att rekrytera en gynnsam bred mottagare Antonio Brown till laget. Efter att Tampa Bay Buccaneers vann Super Bowl-mästerskapet, bekräftades Antonio Browns styrka. Russell Wilson hoppas att Antonio Brown kan bära Seattle Seahawks Tröja för att förbättra det offensiva lagets styrka, men förstår han inte att lagets brister är mer av ett defensivt lags problem.

Alla i NFL-ligan vet att utan rekommendation från Tom Brady är det svårt för Antonio Brown att ha en chans att visa styrka. När han var i New England Patriots rekommenderade Tom Brady Antonio Brown att gå med. Tyvärr, på grund av de negativa nyheterna om Antonio Browns personliga händelse, blev han den spelare med kortast tid i New England Patriots Tröja. Inget lag var villigt att acceptera Antonio Brown året därpå och i slutändan var det Tom Brady som bad honom att bära Tampa Bay Buccaneers Tröja för att tävla.

Det är omöjligt för Russell Wilson att få Antonio Brown om inte Tom Brady har valt att gå i pension. Antonio Brown har fått hjälp av Tom Brady gång på gång. Han hoppas kunna använda sin styrka för att ge tillbaka det förtroende som andra har gett. Antonio Brown har ännu inte klart valt vilket lag som ska gå med. Om Tom Brady vill att han ska stanna i Tampa Bay Buccaneers, tror fansen att han fortfarande kommer att vara villig att stanna.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida