Kansas City Chiefs underskattade lite Demarcus Robinsons styrka

Under de senaste dagarna har Kansas City Chiefs undertecknat bred mottagare Demarcus Robinson och defensiv tackling Jarran Reed på ett ettårskontrakt. Laget hoppas kunna se seger i ett nytt antal spelare. Den här säsongen har Kansas City Chiefs några spelare vars kontrakt håller på att löpa ut, men laget har inga planer på att fortsätta att underteckna dem. Bland de fria marknadsaktörerna den här gången matchade Kansas City Chiefs flera spelare, men tyvärr valde de alla andra lag.

På bara ett år, varför har Kansas City Chiefs blivit impopulära bland spelare? För ett år sedan hoppades många spelare att kunna spela i Kansas City Chiefs Tröja, och de såg hopp om att vinna i detta lag. Vid den tiden vann Patrick Mahomes Tröja fanatiska inköp från fans, och de var alla optimistiska om den framtida utvecklingen av Kansas City Chiefs. Med stöd av åskådare och fans vann Patrick Mahome till och med ett kontrakt med högre lön än Tom Brady.

Demarcus Robinson satte ett nytt karriärrekord förra säsongen och hans prestanda var mycket bra. Demarcus Robinson har gått med i Kansas City Chiefs i 5 år, och hans styrka förbättras varje år. Den 26-årige Demarcus Robinson är en utmärkt mottagare, men varför kontraktet mellan Kansas City Chiefs och honom är alltid ett år. Publiken tyckte att Kansas City Chiefs underskattade Demarcus Robinsons styrka, och han uppskattades inte av tränaren i laget.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida