Det som Aaron Rodgers behöver är lagets respekt

De senaste händelserna med Green Bay Packers och Aaron Rodgers har väckt stor medieuppmärksamhet och det är okänt om laget kan behålla denna enastående quarterback. I allas intryck är Aaron Rodgers den stiligaste spelaren i Green Bay Packers Tröja, och hans styrka känns igen av alla. Om Aaron Rodgers väljer att byta lag hoppas många åskådare att han kan bära Chicago Bears Tröja.

Green Bay Packers erbjuder för närvarande den högsta lönen men Aaron Rodgers avvisade honom. Han är fast besluten att lämna laget. Aaron Rodgers har gått med i Green Bay Packers i 16 år. 2011 ledde han laget för att vinna 45: e Super Bowl Champions Cup. Aaron Rodgers personliga statistik överstiger långt lagets utmärkelser. Green Bay Packers har ofta förlorat i finalen i Nationliga förbundet.

Tio år har gått sedan förra gången han vann mästerskapet, och Green Bay Packers är ivriga att få den äran igen. Rekonstruktionen av New England Patriots förra säsongen gav Green Bay Packers nytt hopp, men laget förväntade sig inte att förlora mot Tom Brady. Även om New England Patriots har kontrakterat för 6 mästerskap de senaste åren har det inget att göra med Green Bay Packers. För de senaste 20 åren av slutspelet hade Green Bay Packers aldrig en chans att möta New England Patriots, så problemet ligger hos laget självt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida