Justin Herberts styrka känns igen av Drew Brees

Även om Drew Brees har gått i pension, dyker han fortfarande ofta upp i NFL-världen. Drew Brees sa tidigare: Han kämpar inte i New Orleans Saints Tröja, men hobbyen är en livslång sak, och han kommer att fortsätta att uppmärksamma utvecklingen av NFL. Los Angeles Chargers har legat längst ner i ligan i många år, och de hoppas verkligen att förbättra deras rekord.

Los Angeles Chargers utarbetade quarterback Justin Herbert i utkastet förra året. Hans ankomst gav laget nytt hopp. Drew Brees tillbringade fem år på Los Angeles Chargers tidigt i sin karriär, så han lägger stor vikt vid den framtida utvecklingen av detta lag. Nyligen åkte Drew Brees till Los Angeles Chargers-teamet för att titta på träningen. Han är också mycket optimistisk om Justin Herberts styrka. Los Angeles Chargers justerade om sina tränare och spelare den här säsongen, och laget hoppas kunna uppnå banbrytande resultat.

Justin Herbert vann uppskattningen av Los Angeles Chargers utan att gynnas av många lag, så han är fast besluten att vara här för alla att beundra. Varje gång Justin Herbert hade på sig Los Angeles Chargers Tröja, tackade han laget för stödet och erkännandet i sitt hjärta. Justin Herbert behöver inte argumentera med för mycket språk, han kommer att använda sin styrka för att bevisa värdet av existens.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida