Tampa Bay Buccaneers fortsätter att behålla förra säsongens lagspelare under den nya säsongen

Framgången för ett lag är oskiljaktig från varje spelare som har arbetat hårt, så när laget vinner Super Bowl den här säsongen kommer de att behålla alla nuvarande spelare i laget. Tampa Bay Buccaneers förnyade också sina originalspelare den här säsongen, vilket sparar lagets styrka att vinna mästerskapet. Brown fortsatte att bära Tampa Bay Buccaneers Tröja, och han litade på laget.

Kansas City Chiefs gjorde justeringar efter att ha förlorat i finalen. Laget sparkade några spelare och rekryterade också nya spelare. Denna säsongs Kansas City Chiefs berömda säkerhetsvakt Tyrann Mathieu kontrakt kommer snart att löpa ut, men tyvärr har han ännu inte fått lagets kontraktförlängning. Tyrann Mathieu hoppas få ett långsiktigt kontrakt, och laget överväger fortfarande hans styrka. Efter att Tyrann Mathieu har bytt flera lag hoppas han uppriktigt att kunna bära Kansas City Chiefs Tröja tills han går i pension.

Patrick Mahome gillar Tyrann Mathieu mycket eftersom han är en spelare som är dedikerad till laget. Kansas City Chiefs behöll mästerskapslaget förra året, men tyvärr har deras prestation fortfarande minskat. Tampa Bay Buccaneers kommer att fortsätta att behålla laget från förra säsongen under den nya säsongen, så kommer de inte att kunna vinna mästerskapet som Kansas City Chiefs? Tampa Bay Buccaneers fans tror fortfarande på Tom Bradys förmågor, trots allt har han vunnit många Super Bowl Champions i rad i New England Patriots.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida