Seattle Seahawks är full av förtroende för den nya säsongen

I den nya säsongens utkast rekryterar alla lag gynnsamma spelare att gå med, men Seattle Seahawks har inte rekryterat för många nya spelare att gå med i. I år har många gamla Seattle Seahawks -spelare fått sina kontrakt att löpa ut, och laget måste frigöra tillräckligt med pengar för att förnya sina kontrakt. För att Seattle Seahawks ska bli nästa Super Bowl Champions Cup måste laget behålla dessa enastående spelare. I sommar förnyade Seattle Seahawks Tyler Lockett med en fyraårslön på $ 69 miljoner, och sedan förnyade laget sitt kontrakt med Michael Dickson och andra gynnsamma spelare med en fyraårslön på $ 14,7 miljoner.

Idag meddelade Seattle Seahawks att det hade nått en fyraårig förlängning av kontraktet med Jamal Adams. Han fick en lön på 72 miljoner dollar och blev den dyraste säkerhetsspelaren i ligan. Sedan Jamal Adams tog på sig Seattle Seahawks Tröja förra året har hans ankomst gett quarterbacken Russell Wilson mycket offensiv hjälp. Efter ett års testning visade Jamal Adams Seattle Seahawks sina förmågor, och laget trodde att han var rätt val i NFL Tröja nr 33.

Under de senaste åren har Seattle Seahawks defensiva problem inte lösts effektivt. Laget skrev på i somras med tillägget av Dallas Cowboys utmärkta försvarsvingare Aldon Smith. Det har gått 8 år sedan Seattle Seahawks vann det senaste Super Bowl -mästerskapet, och laget är ivrigt att vinna den andra Champions Cup i laghistorien. Russell Wilson är full av förtroende för den nya säsongen. Han har lagkamraterna DeKaylin Zecharius Metcalf och Jamal Adams att spela tillsammans. Han tror att lagets styrka kommer att förbättras effektivt.


https://www.volgmijnreis.nl/profiel/sefansbutik
0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida