Tränaren väljer mellan gamla och nya quarterbacks

Den nya säsongen av NFL: s ordinarie säsong är på väg att börja, och många lag överväger fortfarande valet av att starta quarterback -spelare. Under försäsongen gav många lag den nya quarterbacken en chans att prestera, och deras prestation svika inte laget, och styrkan hos varje spelare var relativt stabil. San Francisco 49ers, New England Patriots och New Orleans Saints quarterbacks har ännu inte bestämt startbacken, laget vet inte vilken spelare som ska användas som utgångspunkt för mer skydd.

Under denna försäsong presterade New England Patriots nya quarterbacks Michael McCorkle Mac och Cam Newton mycket bra. Båda quarterback -spelarna har sina egna fördelar, så det är svårt för tränaren Bill Belichick att göra det slutliga valet. Men från den tidigare situationen tror tränaren Bill Belichick fortfarande på Cam Newtons styrka mer. När allt kommer omkring är erfarenhet på plats i många matcher en upplevelse som många nya spelare inte har upplevt, så Cam Newton bör fortfarande bära New England Patriots Tröja för att bli startmästare den här säsongen.

Efter att San Francisco 49ers presterade bra i den nya quarterbacken Trey Lance var Jimmy Garoppolo under mycket hårt tryck. Efter att Jimmy Garoppolo skadades förra säsongen bestämde sig laget för att leta efter en ny quarterback som skulle ersättas. Jimmy Garoppolo bar San Francisco 49ers Tröja i en hög profil för att gå med, sedan vad som händer med hans karriär efter den här säsongen. Väljer du mellan gamla och nya quarterbacks, vilken tränare kan fatta rätt beslut?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida