Los Angeles Rams besegrade Tampa Bay Buccaneers i tredje omgången av NFL

Tampa Bay Buccaneers förlorade för första gången under den nya säsongen. De förlorade mot Los Angeles Rams 24-34. I det här spelet var Tom Brady omgiven av motståndare, och Los Angeles Rams lyckades genomföra strategin att belägra quarterbacken. Före detta spel höll både Tampa Bay Buccaneers och Los Angeles Rams rekord på fullständiga vinster, så båda sidor var helt förberedda för segern.

Sedan Los Angeles Rams bytte till quarterback Matthew Stafford har lagets styrka förbättrats avsevärt. Matthew Staffords prestation gjorde inte Los Angeles Rams besviken. Laget betalade tre utkast och en tvåårig första omgång för att få honom. Matthew Stafford är mycket tacksam till Los Angeles Rams för hans erkännande av sin styrka, och han har ifrågasatts av för många människor genom åren. Nu bär Matthew Stafford Los Angeles Rams Tröja och känner sig full av kraft i kroppen, eftersom hans självförtroende har bekräftats.

Matthew Stafford erinrade sig om de gånger då han bar Detroit Lions Tröja. Hans styrka ifrågasattes alltid av andra. I en 11-årig karriär utan stora upp- och nedgångar har också Matthew Staffords självförtroende påverkats till viss del. Matthew Stafford valde NFL Tröja nr 9 på Los Angeles Rams. Han är tacksam för alla spel han har upplevt. Utan att ha samlat så många års erfarenhet i Detroit Lions tyst, är det omöjligt för Matthew Stafford att spela en så enastående och stabil prestation i Los Angeles Rams.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida